Werken bij

Werken bij

VACATURES BIJ DE GHOR

WERKEN BIJ

Op dit moment hebben we geen vacatures binnen de GHOR Brabant Midden-West-Noord. U kunt echter altijd een open sollicitatie sturen. We zullen uw gegevens bewaren en contact met u opnemen zodra er een vacature ontstaat die past bij uw profiel. 

DIT ZIJN WIJ

Als Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de Regio (GHOR) zijn wij een team van de GGD. Wij voeren taken uit voor de Veiligheidsregio’s in Midden-West-Brabant en Brabant-Noord. Wij werken hiervoor samen met onder meer partners in de gezondheidszorg, het veiligheidsdomein en het openbaar bestuur. Wij adviseren, delen onze expertise en ervaring en verbinden.

ZO DOEN WE HET

De GGD is geen organisatie met strikte regels en ingewikkelde structuren. Maar we hebben wel afspraken over hoe we werken en met elkaar invulling geven aan onze rol. Er zijn bij ons geen managers, geen vast functiehuis en we verdelen met elkaar het werk. Dat betekent dat je bij ons jezelf kunt zijn en doorgaans veel vrijheid hebt in de manier waarop je je werk doet. Tegelijkertijd hoort daar ook veel verantwoordelijkheid bij en commitment met onze organisatie en onze doelstellingen. Kortom, een bijzondere werkomgeving waarin je je eigen krachten en talenten kunt ontdekken en benutten.

KIJK VOOR VACATURES BIJ ONZE PARTNERS OP: